Zeilmakerij Volendam en wijde omgeving

Zeilmakerij in omgeving Volendam

Zoekt u een kwalitatieve zeilmakerij voor het vervaardigen van een buiskap of meerdere projecten voor uw motor- of zeilboot? Is het gemaakt van (zeil)doek en dient het gerepareerd te worden? Dan is DE ZEILERIJ een begrip in Volendam en omstreken. In DE ZEILERIJ, de zeilmakerij van Ingrid Herrebrugh en echtgenoot Ruud, worden jachtzeilen, kite-zeilen, bootkappen, tenten en overige voorwerpen van zeildoek met veel liefde voor het vak gecontroleerd, gereinigd, gerepareerd of nieuw op maat gemaakt. Naast Ingrid en Ruud bestaat het team uit zeilmaker Germ de Haan, aangevuld met stagiaires.Zeilmakerij Volendam voor reparaties aan dek- en jachtzeilen, bootkappen, tenten, havenzeilen, enz. Reinigen van canvasobjecten en jachtzeilen, Zeil-APK en zeilopslag in de wintermaanden.

Zeilmakerij Volendam zeilen reiniging

Zeilen, maar ook tenten en bootkappen kunnen wij voor u reinigen. Wij werken hiervoor met de producten van Red-gull. Deze innovatieve producten zorgen met anti-schimmel werking voor een diepe reiniging en een vuilafstotende coating. Het resultaat is subliem! Het reinigen is ook een goede start voor het controleren op kleine beschadigingen en de stevigheid van de stiksels.

Zeilmakerij Volendam quick-fix voor passanten

Niet in elke haven is een zeilmakerij aanwezig. Zoekt u als passant een zeilmakerij in Volendam, dan komen wij u graag te hulp met onze haal- en brengservice. Zeilen kunnen door ons binnen twee werkdagen gerepareerd worden. De kosten voor de haal- en brengservice van Zaandam naar Volendam bedragen € 0,34 p/km. Uiteraard vertellen wij u ook vooraf met welke kosten u rekening moet houden voor de reparatie. De hoofdzaak is dat u op ons kunt vertrouwen! Wij repareren de schade snel en vakkundig met zo min mogelijk vertraging op uw reisplannen.

Voorbeeld van jachtzeilreparatie

Alle zeilreparaties worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats in Westknollendam. Slechts 30 minuutjes met de auto vanaf Volendam. Alle mogelijke zeilreparaties, klein en groot, worden door ons met veel vakkundigheid uitgevoerd. Als richtlijn voor kleine zeilreparaties gaan we ervan uit dat deze binnen 30 minuten herstelt kunnen zijn. U kunt hierbij denken aan:

  • Naden repareren (tot maximaal 40cm)
  • Leuvers aanbrengen
  • Stiksels controleren en vervangen
  • Kleine beschadigingen (max 15cm.) repareren
sloep- buiskap en achterkleed

Meer weten over De Zeilerij?

Wilt u meer weten over De Zeilerij of heeft u vragen over hetgeen wat u door ons zou willen laten doen dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Wij zullen al uw vragen op een zo een goed mogelijke wijze beantwoorden.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken zodat u bij ons langs kunt komen. Wij staan in ieder geval voor u klaar.

Reparatie nodig aan uw zeil of kappen?

U kunt bij ons terecht voor het laten reinigen en repareren van zeilen, tenten en bootkappen. Neem contact op voor meer informatie.