Zeilmakerij Regio Noord-Holland

Nieuwe zeilen en reparatie (jacht)zeilen

We zijn 10 jaar geleden begonnen in een historische pand  aan De Zaan in Zaandam, maar daar waren we echt uit ons jasje gegroeid.  Vanaf   oktober 2020 zijn we gevestigd in Westknollendam-Molletjesveer II. In onze werkplaats houden wij ons o.a. bezig met het controleren en herstellen van bootkappen, dekzeilen, (voor-, kampeer- en boot-)tenten,  havenzeilen, huiken, hoezen etc.  Ook zijn we het juiste adres voor controle en reparatie van uw (jacht)zeilen. Is het van (zeil)doek gemaakt en moet het gerepareerd worden, dan zijn wij uw zeilmaker voor de regio Noord-Holland (en eigenlijk heel Nederland)! Zeilmakerij voor sport- en plezier zeiljachten en boten, zeilreiniging en coating en idem voor bootkappen, dekzeilen, parasols etc. het inzamelpunt voor reiniging en coating (professioneel door v.d. Anker Conditionering en/of Ultramar -nu Zonklaar). Zeilmakerij de Zeilerij, uw adres voor onder andere de regio Noord-Holland  voor zeil-APK, tenten, bootkap, luifels reparaties. 

Zeil-APK

De wind in de zeilen… Voor watersporters is er niets mooiers dan wind en water en het gevoel van vrijheid te ervaren. Slechte of kapotte zeilen halen niet alleen een streep door dit plezier, maar zijn ook gevaarlijk. Je moet tenslotte te allen tijde op je materiaal kunnen vertrouwen. Met de Zeil-APK laat je buiten het seizoen door ons de zeilen controleren, eventueel reinigen en coaten en waar nodig repareren. De Zeil-APK is mogelijk met of zonder opslag van de zeilen in onze Zeilmakerij voor de regio Noord-Holland tot het volgende vaarseizoen.

Passant en schade aan een zeil?

Noord-Holland kent geweldige vaarwegen! Bent u onderweg en verblijft u als passant in een haven wegens schade aan een of meerdere zeilen? Vraag dan naar de haal- en brengservice van onze zeilmakerij regio Noord-Holland. Wij streven/zorgen ervoor dat uw zeilen binnen twee dagen weer vaarklaar zijn!

Tenten, bootkappen en luifels

Zeilmakerij DE ZEILERIJ is het bedrijf van Ingrid Herrebrugh en echtgenoot Ruud, bijgestaan door volleerd zeilmaker Germ de Haan en een team stagiaires. Alle facetten van het zeilmakersvak worden met aandacht, zorg en vooral heel erg veel plezier uitgevoerd. Wij geloven erin dat hierin de basis ligt van onze hoge klanttevredenheid.

Zoekt u een zeilmakerij in Noord-Holland en wilt u weten of wij u kunnen helpen? Wilt u reparatiemogelijkheden bespreken of meer weten over een van onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Wij adviseren u graag over de meest ‘zeil- en wind, – en kostenvriendelijke’ reparatiemogelijkheden.

sloep- buiskap en achterkleed

Meer weten over De Zeilerij?

Wilt u meer weten over De Zeilerij of heeft u vragen over hetgeen wat u door ons zou willen laten doen dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Wij zullen al uw vragen op een zo een goed mogelijke wijze beantwoorden.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken zodat u bij ons langs kunt komen. Wij staan in ieder geval voor u klaar.

Reparatie nodig aan uw zeil of kappen?

U kunt bij ons terecht voor het laten reinigen en repareren van zeilen, tenten en bootkappen. Neem contact op voor meer informatie.