Zeilmakerij Noord-Holland

Zeilmakerij Noord-Holland voor alle mogelijke zeilreparaties.

Nieuwe zeilen en reparatie (jacht)zeilen

In een historische pand van een voormalige bakkerij, aan De Zaan in Zaandam vindt u DE ZEILERIJ. In ons atelier houden we ons bezig met het controleren, reinigen en herstellen van zeilen. Wat we voor zeilen doen, doen we ook voor tenten, bootkappen, havenzeilen, enz. Is het van (zeil)doek en moet het gerepareerd worden, dan zijn wij uw zeilmakerij Noord-Holland!Zeilmakerij voor sport- en plezier zeiljachten Kite-zeil en surfzeil reparaties Zeilreiniging en coating Zeilmakerij Noord-Holland voor Zeil-APK Reparaties tenten, bootkap, luifels

Zeilreparaties

  • UV-strook opzetten of vernieuwen
  • Luftape aanzetten of vernieuwen
  • Luftape vervangen door leuvers
  • Inkorten (meestal achterlijk omdat dit de bolling van het zeil het minst aangetast)
  • Zeilen op maat maken, bijvoorbeeld bij aankoop gebruikt zeil
  • Nieuw 1e,2e of 3e rif plaatsen
  • Zeillatzakken repareren en/of plaatsen
  • Stiksels, scheuren en beschadigingen repareren
  • Schoothoek reparatie met bijv. nieuwe verstevigde perskous;
  • etc.

Zeil-APK

De wind in de zeilen… Voor watersporters is er niets mooiers dan wind en water en het gevoel van vrijheid te ervaren. Slechte of kapotte zeilen halen niet alleen een streep door dit plezier, maar zijn ook gevaarlijk. Je moet tenslotte te allen tijde op je materiaal kunnen vertrouwen. Met de Zeil-APK laat je buiten het seizoen door ons de zeilen controleren, eventueel reinigen en coaten en waar nodig repareren. De Zeil-APK is mogelijk met of zonder opslag van de zeilen in onze Zeilmakerij in Noord-Holland tot het volgende vaarseizoen.

Passant en schade aan een zeil?

Noord-Holland kent geweldige vaarwegen! Bent u onderweg en verblijft u als passant in een haven wegens schade aan een of meerdere zeilen? Vraag dan naar de haal- en brengservice van onze zeilmakerij Noord-Holland. Wij zorgen ervoor dat uw zeilen binnen twee dagen weer vaarklaar zijn!

Tenten, bootkappen en luifels

Zeilmakerij DE ZEILERIJ is het bedrijf van Ingrid Herrebrugh en echtgenoot Ruud, bijgestaan door volleerd zeilmaker Germ de Haan en een team stagiaires. Alle facetten van het zeilmakersvak worden met aandacht, zorg en vooral heel erg veel plezier uitgevoerd. Wij geloven erin dat hierin de basis ligt van onze hoge klanttevredenheid.

Zoekt u een zeilmakerij in Noord-Holland en wilt u weten of wij u kunnen helpen? Wilt u reparatiemogelijkheden bespreken of meer weten over een van onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Wij adviseren u graag over de meest ‘zeil- en wind, – en kostenvriendelijke’ reparatiemogelijkheden.

Kwaliteit

Zoekt u een zeilmakerij in Noord-Holland voor het repareren van tenten, het reinigen en repareren van een bootkap of luifel? Ook dat doen we in DE ZEILERIJ. Naast scheuren en stiksels laten repareren kunt u door ons ritsen, tunnels en tentramen laten vervangen of laten bijzetten.