Update maart 2020

Wat een hectisch begin van een nieuw 1e kwartaal 2020.

Iedereen is in de ban van het Corona virus en vele zieken en helaas overledenen zijn het gevolg. Wat zou ik dan voor nieuws vanaf de Zeilerij kunnen brengen als dit ieders gedachten bezig houdt.

Maar goed: We hebben toch nieuws en wie het wil lezen, leest het. Kan ook de gedachte even verzetten, nietwaar?

Nieuws uit de zeilmakerij:

Germ is nu bijna een jaar bij ons werkzaam ( v.a. 1-4-2019) en we hebben een hoop werk verzet en vooral erg veel plezier met z’n allen.

De HISWA van dit jaar was helaas afgelast aan het eind van de tweede dag. De standhouders hebben nu het bericht gekregen dat we geen enkele vergoeding krijgen voor alle kosten, niets eens 20% of zo. Dat is een erg bittere pil.

We zijn dit jaar ook begonnen met een nieuwe website en helaas gaat dat niet zonder slag of stoot. En vooral erg veel ergernis. Nog steeds moet er het e.e.a. aan gecorrigeerd worden en eigenlijk ontbreekt het mij aan tijd om er dagelijks een paar uur mee bezig te zijn. Ook al is het belangrijk om goed in te vullen, omschrijven en upgraden ook is.

We hebben het gelukkig nog druk met de opdrachten die we tot aan januari 2020 ontvangen hadden en ook bestaande klanten zijn afgelopen drie maanden met opdrachten gekomen. Maar nieuwe klanten zijn helaas al nu 8 weken nog niet te bespeuren, door nalatigheid van de webbouwer o.a. door het niet gevonden worden op zoekwoorden, het niet koppelen van o.a. Google Analytics etc. Maar ik wordt gelukkig goed bijgestaan door iemand die wel snel kan koppelen en meer verstand heeft van dit gebeuren dan ikzelf. Gaat goed komen, moet alleen een lange adem hebben.