VuPlex®

Preventie en bescherming in één product!

Onderhoud met VuPlex®

VuPlex® is ontworpen voor het gebruik binnen de veeleisende luchtvaartindustrie. Dit product zorgt voor een snelle, veilige en effectieve oplossing voor het onderhoud van plastic/kunststof.De ingrediënten van VuPlex® zijn speciaal geselecteerd en getest om een snel resultaat te behalen met een hoge kwaliteit, maar vooral met een minimum aan inspanning. De meeste schoonmaakproducten gebruiken schuurmiddelen om vuil en krassen te verwijderen. Dit zorgt niet alleen voor meer krassen op het oppervlak, maar na verloop van tijd verzwakt het plastic/kunststof door het continue opschuren.VuPlex® werkt juist in omgekeerde richting: het voegt een fijn laagje vulmateriaal toe, waardoor het oppervlak extra wordt beschermd. Het resultaat is een glanzende afwerking van heldere en/of gekleurde kunststoffen, waardoor het er weer als nieuw uitziet.

VuPlex® is niet alleen preventief, maar zorgt ook voor bescherming. Bij toepassing op nieuw plastic/kunststof beschermt het het oppervlak tegen vroegtijdige veroudering. Als het plastic al fijne krasjes heeft en vervuild is, kan VuPlex® het oppervlak en de helderheid van het plastic herstellen. VuPlex® laat een glanzende en beschermende laag achter.

VuPlex® Reinigingsinstructies

Aller eerst is het belangrijk dat u de bus VuPlex® goed schud voor u deze gebruikt. Vuplex® op een oppervlak spuiten en met een zachte, katoenen/badstof handdoek uitwrijven. Bij nieuw plastic/ kunststof kan ook met een microvezeldoek worden gewerkt. Zo eenvoudig en snel werkt VuPlex®. Zowel op zachte als op harde kunststoffen. 

Plastic/kunststof

Hoewel plastic heel veel voordelen heeft, heeft dit materiaal ook zwakke punten. Bij het reinigen met de meeste schoonmaakmiddelen ontstaan gemakkelijk fijne, oppervlakkige krasssen met als gevolg vuilophoping en een mat oppervlak.

Hoe werkt VuPlex®?

De vijf resultaten van VuPlex® in één snelle actie.

  1. VuPlex® reinigt door het gebruik van veilige ingrediënten die het oppervlak niet beschadigen.
  2. Het brengt een fijne coating aan op het oppervlak, die het kunststof beschermt tegen (micro)krassen.
  3. De waslaag zorgt voor een barrière tegen water en tegen andere weersomstandigheden die tot veroudering en afname van de helderheid leiden.
  4. VuPlex® heeft een antistatische werking. Hierdoor kunnen andere schurende materialen, als stof, zand, vuil ed, niet goed hechten en dat voorkomt beschadigingen.
  5. VuPlex® herstelt de glans en geeft een heldere, nieuwe look aan het oppervlak.

De afwerking is niet plakkerig of vet en dit glanzende resultaat bereikt u in slechts enkele seconden.

Reparatie nodig aan uw zeil of kappen?

U kunt bij ons terecht voor het laten reinigen en repareren van zeilen, tenten en bootkappen. Neem contact op voor meer informatie.