portfolio-diverse-terrasoverkapping-spatzeilen-hoezen

Terras overkapping.

Over een, door de klant zelf gebouwd framewerk van steigerpijpen, een overkapping gemaakt. Materiaal: TOP GUN  kleur; BIRCH.

UV protectie voor een Zodiac

Voor de zeer lange reis in de Caribbean en het zonnige zuiden wilden de klanten een hoes over de tubes van hun (dure) Zodiac. Voor de bodem hebben we ook een ‘tapijtje’ gemaakt, welke vastgezet kan worden omdat er kousen (=ogen van kunststof i.v.m. zeewater e.d.) ingeslagen zijn. De hoes waar ook kunststof ogen zijn ingeslagen wordt voor opgespannen en aan de zijkanten met (zoveel mogelijk UV en zeewater bestendig) elastiek en speciale ‘haken’ vastgehaakt. Over de roeidollen en de handvatten zit een driedelige flap, vastgezet met RVS drukkers die onafhankelijk van elkaar open- of dichtgezet kunnen worden. Materiaal is Weathermax 80, een zeer licht doch sterk polyestermateriaal.

Verandawand – verandawanden

Verandawand – verandawanden. Vervaardigd geheel naar uw wensen. Met raam, oprolbaar, in delen, eventueel gekoppeld met (deelbare) ritsen. Bovenzijde bijvoorbeeld met pees en rail (zoals een voortent aan de caravan) Keuze uit 3 type rail, 3 kleuren pees en diverse kleuren en materialen. Zijkanten bijvoorbeeld met RVS! tourniquet vastgezet. De wand(en) kunnen naar wens opgerold aan de bovenzijde vastgezet worden of met een rondlopende rits naar de zijkant opgerold worden (dit lijkt dan op de panelen van een voortent).

Dit is 1 van de 15 in opdracht vervaardigde wanden.

hoes stuurstand en bankkist

Van zwart Top Gun, gevoerd met zacht materiaal om het lakwerk te beschermen, een hoes over het instrumentenpanel en de bankkist op het achterdek.

Hoes voor koffer klassieke auto

Om de oude leren koffer te beschermen tegen regen een mooie hoes met de “looks”van een koffer.

Hoes voor fietsen

Gemaakt van een sterk doch lichtgewicht materiaal met een Teflon coating. Aan elke zijkant een ventilatiekoker, elastiek 10mm met haken door de zoom en een groot venster/map voor plakkaat welke nodig is bijv. in Zwitserland.

Stuurwielhoes

Stuurwielhoes van Bordeaux Sunbrella met 3 uitsparingen. Onder andere voor de stuurautomaat.

Luifel chocolaterie Zaanse Schans

Om de openslaande ramen niet te zien en te ogen als een gehele luifel is er een ‘hoes’ gemaakt die om de opengeslagen ramen heengetrokken wordt en vastgezet met Tenaxkoppen welke ogen als oude verweerde bronzen sluitingen.

Terrasoverkapping gevlochten

Traphoes

Om de openslaande ramen niet te zien en te ogen als een gehele luifel is er een ‘hoes’ gemaakt die om de opengeslagen ramen heengetrokken wordt en vastgezet met Tenaxkoppen welke ogen als oude verweerde bronzen sluitingen.

We moesten even geduld hebben mbt de levering maar dat hadden we er graag voor over . Want dat ze het druk hebben verwonderd mij niets in elk detail schuilt vakmanschap Dank voor de nette service.
Han Blaauwgeers

Wand aan de overkapping

Wand van Sauleda/Niecryl zwart/grijs. Op pees in caravanrailprofiel.

Autohoes – autodakhoes

Met water-en winddicht (polyester) materiaal een dakhoes voor de klant gemaakt. Als de auto geparkeerd stond en het regende, dan lekte het ergens bij de rubbers. Deze kunnen wel vervangen worden, maar dat is behoorlijk duur! De garagehouder adviseerde de klant om een hoes eroverheen te laten maken, en violá………. de klant blij en wij blij, want het is niet een verkeerd idee. Hoes over het dak en ramen, dit kan natuurlijk bij elke type (oude) auto! Materiaal is als een klein pakketje op te vouwen en is zo weer droog. Voor de pickup truck is PVC van Statler gebruikt. Mooi en zeer sterk pvc.

Green Egg Hoes

Hoes voor een middelgrote Green Egg. Gemaakt van Top Gun. Dit is een sterk, doch in tegenstelling van het bekende PVC veel soepeler materiaal. Het oogt ook minder ‘plastic’. Het kan een temperatuur aan van -30° tot +70°C hebben.

Hoezen

Diverse hoezen voor de oceaansleper “Albatros” .

Siamese Tweelingbroek

Voor Broeks Events 24 stuks Siamese Tweelingbroeken gemaakt. Het was al een ‘feest’ om voor de foto met z’n tweeën in die broek te komen. Hilarisch!

Mooi strak afdekzeil op de Brombakfiets

Mooi strak afdekzeil op de Brombakfiets

Kussenhoes zacht voor de knieën

Greep uit de diverse bootkappen en buiskappen welke afgeleverd zijn in de eerste helft van dit jaar. (2019)

Fietsmandtas

Zonneluifel op een 60-voeter

Een ‘dubbele’ zonneluifel m.a.w. zowel aan stuurboord als bakboord is de luifel doorgetrokken. Gemaakt van Top Gun, diverse ritsen t.b.v. instap en de zaling.

Biminitas met draagbanden

Om de opgeklapte biminitas droog en schoon te kunnen wegbergen en dragen etc. een sterke tas met draagbanden voor de schouders en handvatten. De rits is voorzien van 2 runners, zodat deze op verschillende posities open- en dichtkunnen. Bodem is voorzien van extra versterking, net als alle naden die extra sterk zijn gestikt.

Spatzeilen Voetveer Zaandijk

Met achteruit varen spat het water erg op en dan krijgen de schippers een natte k..t en dat zit niet gemakkelijk.

Laarzen ingenomen

Voor een kennis die heel erg is afgevallen, heb ik de laarzen 4 cm ingenomen zonder dat dit te zien is.

De Zeilerij