Kitezeilen

Belangrijke informatie voor kitezeilen

Voor het behoud van de naaimachines verzoeken wij u vriendelijk uw kite of surfzeil voor het inleveren, droog én zoveel mogelijk van zand te ontdoen.

Het is mogelijk het zeil in de werkplaats te laten drogen, dit heeft uiteraard wel invloed op de levertijd!

Als wij het zand van het (droge) zeil moeten vegen/halen (en daarbij hoort dan ook het zand van de tafels en vloer verwijderen) zijn wij helaas genoodzaakt € 35,– extra kosten in rekening te brengen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Surfzeil reparatie

D.m.v. een nieuwe baan monofilm in te zetten is het surfzeil weer klaar voor de (wed)strijd.

Kosten voor deze reparatie ligt rond de € 125.–/140,– max.

Het is ‘tijdrovend’ om de baan als geheel raam te vervangen en d.m.v. plakdacron de looks van het zeil hetzelfde te laten (buiten het feit dat de reparatie hiermee ook sterker is).

Natuurlijk zijn er ook goedkopere oplossingen, reparatie gaat altijd in overleg. Uiteindelijk beslist u zelf op welke manier en met welke kosten dit gepaard gaat.

Reparatie mastkoker bi/bu surfzeil

Reparatie aan de mastkoker, om zonder hindernissen/stoten de mast in te kunnen schuiven is deze reparatie met dubbel materiaal uitgevoerd, daarmee is aan de binnenkant een glad oppervlak gemaakt.

Kosten €144,-

Reparatie nodig aan uw zeil of kappen?

U kunt bij ons terecht voor het laten reinigen en repareren van zeilen, tenten en bootkappen. Neem contact op voor meer informatie.