Februari 2014

Druk in de aanloop voor HISWA Amsterdam 5 t/m 9 maart.

Ik sta er altijd om mijn man Ruud te helpen in de stand van Rosch Marine. Vorig jaar stonden we elke dag met 6 mensen en nog kwamen we handen tekort, zoveel aanloop en intersse was er. We hopen op dezelfde resultaten als toen in 2013.

Nieuw voor mijzelf is dat ik het merk Quba ga verkopen en als kennismaking heb ik op de HISWA jassen en tassen van dit merk. Het wordt in Engeland gemaakt van nieuw of gerecycled zeildoek (Dacron), van canvas of een combinatie van beide. Kijk op mijn webpagina Quba voor het ruimere aanbod of via de link voor het gehele assortiment.

Ik heb niet alles meteen uit voorraad (zo groot is mijn werkplaats nou ook weer niet) maar alles is wel te leveren.

Ik heb het al weer vanaf oktober zo druk dat er meer hulp wordt ingehuurd om de wachttijden terug te brengen tot een acceptabele levertijd. Afhangend van de klus kan het binnen 1 week voor reparatie tot 1 tot 2 maanden voor een nieuwe kap.

Gezondheidtechnisch gaat alles erg goed, knobbel in mijn tong is spontaan weggegaan, dus ik hoefde niet onder het mes. Mijn voeten gaan elke dag een heel klein stukje beter en ik kan al een uur tot anderhalf wandelen! Dat heb ik al ruim 2 jaar niet meer voor elkaar gekregen.

Dus al met al kijk ik 2014 zeer positief tegemoet.