Buiskap renovatie

Uw bootkap en buiskap laten repareren en onderhouden

Bootkap en buiskap reparatie

Toe aan een nieuwe kap voor uw boot of heeft u er al een maar wilt u er eens groot onderhoud aan laten plegen? Bij De Zeilerij zit u dan goed! Wij doen er alles aan om uw buiskap er weer als nieuw uit te laten zien. Heeft u bepaalde wensen omtrent uw bootkap of boottent dan kunt u altijd even met ons in contact treden om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Welk onderhoud heeft uw bootkap nodig?

Dat uw boottent of uw bootkap enig onderhoud nodig heeft is waarschijnlijk niet iets waar u van staat te kijken. Soms is het reinigen of repareren iets wat u beter kunt overlaten aan een professional, omdat zij weten hoe ze het exact aan moeten pakken. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw boottent of uw bootkap meteen weer waterdicht gemaakt wordt.

Wanneer moet u uw bootkap vervangen?

Vooral als uw bootkap al wat ouder is kan het zijn dat het nodig is om de bootkap te vervangen. Het bootkap vervangen is niet iets wat u zomaar kunt doen. De bootkap heeft bepaalde maten waaraan gehouden moet worden zodat deze perfect op uw boot past.

Dit geldt eveneens voor het bootzeil laten maken en het boottent laten maken. Bijna geen enkele boottent of bootzeil is hetzelfde. Wij kunnen u van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een nieuwe boottent of bootzeil.

Uitgevoerde bootkap en buiskap reparaties

Hieronder vindt u diverse uitgevoerde reparaties. U ziet hoe de bootkap of buiskap bij ons is binnengekomen en het uiteindelijke eindresultaat.

Het herstellen van het dekzeil of de boottent

Het is ook mogelijk om het bootzeil laten maken of het dekzeil herstellen te doen. U hoeft dan niet meteen een hele nieuwe te laten maken maar kan er een reparatie aan uit laten voeren.

Wij werken met hoogwaardige producten. Zo is het garen wat wij gebruiken van een ongelooflijk sterke kwaliteit. Wij durven ervan op aan te gaan dat wij kwaliteit leveren. Dit geldt zowel voor het onderhoud, de reparaties die wij uitvoeren maar ook wanneer u een boottent laten maken aan ons overlaat. Wij zorgen ervoor dat de boottent, het dekzeil of de bootkap helemaal naar uw wensen is.

Meer weten over De Zeilerij?

Wilt u meer weten over De Zeilerij of heeft u vragen over hetgeen wat u door ons zou willen laten doen dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Wij zullen al uw vragen op een zo een goed mogelijke wijze beantwoorden.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken zodat u bij ons langs kunt komen. Wij staan in ieder geval voor u klaar.

Reparatie nodig aan uw zeil of kappen?

U kunt bij ons terecht voor het laten reinigen en repareren van zeilen, tenten en bootkappen. Neem contact op voor meer informatie.

De Zeilerij