Buis-/bootkap reparatie

Uw bootkap en buiskap laten repareren en onderhouden

Bootkap en buiskap reparatie

Toe aan een nieuwe kap voor uw boot of heeft u er al een maar wilt u er eens groot onderhoud aan laten plegen? Bij De Zeilerij zit u dan goed! Wij doen er alles aan om uw buiskap er weer als nieuw uit te laten zien. Heeft u bepaalde wensen omtrent uw bootkap/-tent of dekzeil dan kunt u altijd even met ons in contact treden om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wanneer moet u uw bootkap vervangen?

Vooral als uw bootkap/-tent of dekzeil al wat ouder is kan het zijn dat het nodig is om deze te vervangen. Het vervangen is niet iets wat u zonder overwegingen doet/beslist. Een vervanging van uw huidige heeft uiteraard bepaalde maten waaraan gehouden moet worden zodat deze perfect op uw boot past.

Dit geldt eveneens voor het volledig nieuw laten maken van een bootkap/-tent of dekzeil. Bijna geen enkele boot is exact hetzelfde. Wij kunnen u van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bootkap/-tent of dekzeil.

 

Uitgevoerde bootkap en buiskap reparaties

Hieronder vindt u diverse uitgevoerde reparaties. U ziet hoe de bootkap of buiskap bij ons is binnengekomen en het uiteindelijke eindresultaat.

Welk onderhoud heeft uw bootkap nodig?

Dat uw bootkap/-tent of dekzeil enig onderhoud nodig heeft is waarschijnlijk niet iets waar u van staat te kijken. Soms is het reinigen en/of repareren iets wat u beter kunt overlaten aan een professional, omdat zij weten hoe ze het exact aan moeten pakken. Tevens kunnen zij ervoor zorgen dat uw bootkap/-tent en/of dekzeil meteen weer waterdicht gemaakt wordt.

Meer weten over De Zeilerij?

Wilt u meer weten over De Zeilerij of heeft u vragen over hetgeen wat u door ons zou willen laten doen dan staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Wij zullen al uw vragen op een zo een goed mogelijke wijze beantwoorden.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken zodat u bij ons langs kunt komen. Wij staan in ieder geval voor u klaar.

Reparatie nodig aan uw zeil of kappen?

U kunt bij ons terecht voor het laten reinigen en repareren van zeilen, tenten en bootkappen. Neem contact op voor meer informatie.

Het herstellen van het dekzeil of de boottent

Het is ook mogelijk om uw bootkap/dekzeil e.a. te laten herstellen. U hoeft dan niet meteen een hele nieuwe te laten maken maar met een reparatie kunt u er nog een aantal jaren plezier van hebben.

Wij werken met hoogwaardige producten. Het type werk bepaalt welke garen we hiervoor kunnen gebruiken. Wij durven u te verzekeren dat wij kwaliteit leveren. Dit geldt zowel voor het onderhoud, de reparaties die wij uitvoeren maar ook wanneer u, door ons, een nieuwe boottent o.a. laat maken. Wij zorgen ervoor dat deze helemaal naar uw wensen is.